nuffnang ads

Friday, 21 February 2014

salam namaste kunichiwa anyong haseyo


 Assalamualaikum..

mood untuk update blog masih ke laut..

kesian kau blog..dulu beria2 aku nak berblogging, sabo ye nanti aku polish balik laman rumah ni ye..

ok apa2 pun life must go on:)



~ blog saya..cerita saya~

10 comments:

  1. Hei Zie, lama tak update blog. Sonyap yo. Sihat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru abis midterm tata..berkampung 3 minggu kat kampus..amik masa nk cari mood hehehe

      Delete
  2. hahahha..mula2 baca tajuk, igt kan awak gi Korea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboihhh g korea..malaysia pun tak abis pusing dzzz oiii

      Delete
  3. akak ada mood..tapi tak cukup masa nak membebel..nak upload photo...bz le katakan..haha...tah apa disibukkan sangat pun tak tau la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak murni..balik2 opis kiri kana depan belakang penuh fail..ayooooo susah hati..tapi aka memang busy kan manager kan hehehehe

      Delete
  4. waalaikumussalam,
    apa khabar zie la ni? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sihat kak tiha..zi pun dah lama x melawat kak tiha..kiranya betul2 bercuti dr berblogging ni hehehe

      Delete

nak komen?...silakan:)